21 Mart 2015 Cumartesi

En Genç Milyonerler


ASHLEY QUALLS ( 17 )

14 yaşında whateverlife.com sitesisini yayına açtı.Kendi yaş grubundaki kızlar için Myspace şablonları sunmaya başladı. 2007 yılında ayda 1 Milyon ulaşan Ashley 17 yaşına girmeden milyoner oldu ve kendi evini satın aldı.


FARRAH GRAY (14 )

6 yaşındayken vücut losyonu satmaya başladı.14 yaşında özel yemekler üzerine bir firma kurdu ve sadece 1 yıl sonra aldığı 1,5 milyon doların üzerindeki siparişlerle 14 yaşında milyoner oldu.Aynı zamanda Wall Street' de ofisi olan en genç kişi ünvanını da elinde bulunduruyor.


ABBEY FLECK  ( 11 )

1993 yılında babasının domuz pastırması yağını süzmek için gazete kullanması 8 yaşındaki Abbey'e milyonların kapısını açtı.Babasının bu hareketiyle annesinden azar işittiğini duyan Abbey  , yağları kendi içinde toplayan özel domuz pastırması tabağını tasarladı.1996 yılında ilk siparişini aldı : 100.000 domuz pastırması tabağı ...


RİCHİE STACHOWSKİ  ( 11 )

11 yaşında ailesiyle gittiği Hawaii tatilinden hiç memnun kalmadı çünkü babasıyla su altında konuşamıyordu. O da kendi su altı megafonunu yaptı.Prototipini Joy  " R Us " a tanıttığında tam 50 bin parçalık sipariş aldı.


KELLY REİNHART ( 9 )

Kelly ' nin ailesi  " bir buluş çiz " adında yaratıcı bir oyunla çocuklarını eğlendiriyorlardı. Kelly, kovboyların tabanca kılıflarının çiziminden yola çıkarak " Bacak Çantası " adlı ürünü geliştirdi.Kelly 9 yaşında kendi şirketinin başkanı olurken 1 milyon dolara yakın değerde sipariş aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder